وقتی صحبت از چینی زرین طرح الگانس پلاتینی شد، منظور ما یک سرویس نجیب با سابقه طولانی است که همگان را تحت تأثیر قرار می دهد.
ظرف چینی در چین اختراع شد و تقریباً هنری در سطح نقاشی یا مجسمه سازی اروپایی بود و میراث آن تا به امروز باقی مانده است.
انواع ظروف چینی عناصر آن ویژگی های منحصر به فردی دارند.
با تاریخچه اصیل ترین و زیباترین انواع سرامیک و همچنین انواع و حقایق جالب در مورد ظروف چینی آشنا شوید.
ظروف چینی نجیب زیباترین نوع تجهیزات برای یک آشپزخانه شیک هستند.
اولین انواع ظریف چینی به قرن دهم برمی گردد و وجود آن توسط مسافر مارکوپولو به اروپاییان نشان داده شد.
با توسعه صادرات محصولات (از جمله چینی) در اواخر قرن 16 و 17، ظروف چینی یک کالای بسیار انحصاری بود که فقط برای ثروتمندان در نظر گرفته شده بود.
در حال حاضر، به دلیل ترکیب توده چینی، انواع مختلفی از چینی وجود دارد ، مانند: چینی سخت، چینی نرم، چینی استخوانی “بون چین” و سرامیک های نجیب، به اصطلاح.
ویژگی های چینی سخت
- در دمای بسیار بالا پخته می شود که همراه با ترکیب جرم خاص، بر سایه نهایی ظروف چینی سخت تأثیر می گذارد
- رنگ سرد و سفید برفی از ویژگی های بارز چینی سخت است
- یکی از ویژگی های اساسی این ماده، استفاده به عنوان مثال. برای ایجاد فنجان، شفافیت آن است که کیفیت بالای نوع سخت چینی قهوه و چای را ثابت می کند
- این یک ماده بادوام است که در برابر هرگونه خط و خش مقاوم است
پیشنهادات ما برای مجموعه ای از ظروف غذاخوری و فنجان های قهوه و چای ساخته شده از چینی سخت عبارتند از: پلاس سفید، پلاس پلاتین، پلاس گلد.
ویژگی های چینی نرم (استخوانی) “Bone China”
- چینی استخوانی نوعی ظروف چینی است که در دمای پایین تری نسبت به چینی سخت پخته می شود
- چینی نرم با سایه گرم سفید در رنگ های شیری مشخص می شود
- 30 تا 50 درصد خاکستر استخوان به ترکیب آن اضافه می شود که امروزه با مواد خام معدنی جایگزین شده است
- این نوع چینی ظروف را فوق العاده سبک و لطیف می کند
- ویژگی منحصر به فرد این چینی شفافیت بالاست