اگر از ماشین ظرفشویی استفاده نمی کنید، احتمالاً اسکاچ آشپزخانه را انتخاب می کنید.
اما اسکاچ دستی با توجه به مقدار باقیمانده مواد غذایی که می توانند روی سطوح متخلخل و داخل آن بچسبند.
پناهگاه های مرطوب متعددی که حشرات را فریب می دهند و زمینه حاصلخیزی برای رشد آنها فراهم می کند، مکان ایده آلی برای رشد باکتری ها هستند.
لزلی ریچرت، متخصص تمیز کردن سبز و نویسنده کتاب Joy of Green Cleaning می گوید:اسفنج هرگز واقعاً خشک نمی شود.
این محیط عالی برای باکتری ها است. شما هرگز غذا را به طور کامل از اسکاچ شستشو نمی دهید.”
خبر خوب این است که حشرات موجود در این اسفنج ها معمولاً آنهایی نیستند که شما را بیمار کنند. اگرت باکتری های رایجی را که باعث بیماری های ناشی از غذا می شوند، مانند سالمونلا، E. coli و کامپیلوباکتر پیدا نکرد.
با این حال، ممکن است که این اشکالات بیماری زا به سادگی توسط تعداد زیادی از اشکالات دیگر غرق شده باشند. اگرت گمان می کند که اگر محققان به اندازه کافی به دنبال آن باشند،اسفنج ها پیدا می کنند.
از یک برس پلاستیکی یا سیلیکونی استفاده کنید. برسها وقتی استفاده نمیشوند خشکتر میمانند و به اندازه اسفنجها شکافهای عمیقی ندارند که آب و باکتریها در آن رشد کنند.
کارولین فورته، مدیر آزمایشگاه لوازم خانگی و محصولات نظافتی در موسسه Good Housekeeping، میگوید: «میتوانید برسها را بالا نگه دارید، یا آنها را در ظرفی قرار دهید که احتمالاً خشک شوند».
این ماده به اندازه یک اسفنج متخلخل نیست و اگر چیزی به برس چسبیده باشد، می توانید آن را ببینید و آن را بشویید. آنها همچنین به راحتی تمیز می شوند. باید هفته ای یکبار یا بیشتر آنها را از ماشین ظرفشویی بگذرانید.